Βρέθηκαν οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι…

Βρέθηκαν οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι…

Την Τετάρτη 5/12 και ώρα 23:00 πέντε περιπολικά και 13 αστυνομικοί έστησαν έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από 3 ολόκληρους δεκαεξάχρονους μαθητές και συνέλαβαν τουλάχιστον 2 επικίνδυνα μπουκάλια με μπογιά σε σπρέϊ.
Όχι δεν είναι ανέκδοτο, είναι μια πράξη ασύδοτης τρομοκρατίας ενάντια σε μαθητές που επέλεξαν μια μέρα πριν την ημέρα μνήμης της στυγερής δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον Επ. Κορκονέα, να βγουν και να γράψουν συνθήματα σε σχολεία της περιοχής καλώντας στη σημερινή μαθητική διαδήλωση.
Κλιμάκιο της Τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρέθηκε στο σημείο άμεσα και με έκπληξη διαπίστωσε οτι οι αστυνομικοί αντί να αισχύνονται, να υπεραμύνονται της στάσης τους ως φυσιολογικής και οτι αποτελεί επιχειρησιακό σύνηθες!! Δεν τρέφαμε καμιά αυταπάτη οτι πρόκειται περί τρομοκράτησης των νεαρών για να μην επαναλάβουν τέτοια «απονενοημένα διαβήματα», ούτε γενικά θεωρούμε οτι η Αστυνομία παράγει εν γένει κοινωνική υπεραξία, αλλά θα περιμέναμε λίγη τσίπα, την ώρα που συνειδητά και στοχευμένα έχουμε δει την Αστυνομία στην περιοχή μας να προκαλεί την υποκατάσταση της από τα τάγματα εφόδου των χρυσαυγιτών, οι οποίοι δεν οχλούνται ακόμα και όταν γράφουν τα συνθήματα τους, γεμάτα ρατσιστικό μίσος, έξω από κεντρική εκκλησία στην περιοχή μέρα-μεσημέρι!

Οι μαθητές και όλη η νεολαία βρίσκονται μαζί με την κοινωνία στο στόχαστρο. Με τη νέα πράξη νομοθετικού περιεχομένου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκης παρακάμπτει συστηματικά τη Βουλή και βάλλει ευθέως κατά του αυτοδιοίκητου και της αυτοτέλειας των δήμων, αφού για να μπουν υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα (δηλαδή να γίνουν απολύσεις) δεν απαιτείται πλέον η υπογραφή των δημάρχων, αλλά αρκεί η απόφαση του αρμόδιου υπουργού. Θέλουμε λοιπόν να υποδείξουμε ως υπεράριθμους υπαλλήλους όχι τους καθηγητές και τους υπαλλήλους καθαριότητας στους Δήμους, αλλά τους ένστολους προστάτες της τρικομματικής Χούντας, που δεν έχει άλλο στήριγμα παρά τη βία και την τρομοκρατία και να θυμήσουμε αφενός στους ένστολους οτι είναι κι αυτοί αναλώσιμοι στην κρεατομηχανή των μνημονίων, αφετέρου στους πιο πάνω οτι θα έρθει κι η δικιά τους ώρα…ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ 4ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Σχολιάστε