Αντιρατσιστική Διαδήλωση το Σάββατο 15 Οκτώβρη.

    Αντιρατσιστική Διαδήλωση το Σάββατο 15 Οκτώβρη. Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση – Πορεία στην Πλατεία Σημηριώτη. Πριν από περίπου 10 ημέρες κοινά κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Νέας Ιωνίας και της Ελληνικής Αστυνομίας απαίτησαν την απομάκρυνση μεταναστών – μικροπωλητών καταστρέφοντας τα προς πώληση προϊόντα τους και χρεώνοντάς τους με πρόστιμο 7000 ευρώ στον καθένα.

     Μετά από παρέμβαση του «Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας«, της «Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Ιωνίας«, της «Αριστερής Ριζοσπαστικής Κίνησης στη Νέα Ιωνία – Εκτός Σχεδίου» και της «Τοπικής Επιτροπής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α»  αλλά και ανένταχτων αγωνιστών τα πρόστιμα αυτά ακυρώθηκαν. Παρ’ όλα αυτά η πολιτική επίθεση στους μετανάστες εμφανίζεται όλο και πιο συχνά σε όλο και περισσότερες περιοχές.

       Έλληνες και μετανάστες εργάτες να παλέψουμε από κοινού απένατι στην πολιτική ΜΕΓΑΛΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ – ΕΕ – ΔΝΤ και του εγχώριους συμμάχους τους ( ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – ΔΗΣΥ – ΣΕΒ ).

    Στην πορεία μεταξύ άλλων καλεί και η Λαϊκή Συνέλευση Νέας Ιωνίας:  http://lsnionia.wordpress.com/2011/10/11/%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BD-%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3/

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ – ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s